Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék pénztárcába belevés...

Hol tudnék pénztárcába belevésetni egy szöveget?

Figyelt kérdés

a páromnak szeretnék olyan pénztárcát készítettni, amibe bele vésnek egy mondatot. vagyis belenyomják a betüket.ebbe a tárcába szeretnék bele vésetni egy mondatot a calvin klein felirat fölé,és ugyan olyan írással, mint ahogy az van bele nyomva!

[link]

2010. máj. 22. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, akkor a Westendben az aluljáró felőli bejárattól nem messze van egy ilyen hely. =) 19L
2010. máj. 22. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
jaj köszööm szépen, de pontosan hol? meg tudnád mondani??? amugy igen, hála pesti vagyok:D
2010. máj. 22. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Én sajnos nem tudom hol van ez a hely, de ha ilyen ajándékot kapnék nagyon örülnék neki! :)

Szóval nagyon tuti ötlet. A CK önmagában is szuper, hát még ha valami személyre szóló üzenet is társul hozzá.

2010. máj. 23. 02:23
 4/6 A kérdező kommentje:
na az jó, ha te örülnél neki, de fiu vagy vagy lány?:) mert az egy férfi tárca:)
2010. máj. 23. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha Az aluljáró felől jössz, akkor ugye van ott a vízesés, na az azzal szembeni oldalon kell még egy kicsit befelé menni. A folyosó közepén van az Apacs, és azzal egy vonalban van kb. Mindenfélébe lehet gravíroztatni meg vésetni. Medálokba is akár. Arcképeset is csinálnak. =)
2010. máj. 23. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Vettem észre, hogy férfi tárca :)) Az enyém is majdnem ilyen, csak barna.
2010. máj. 23. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!