Lányok ti hogy mentek a strandra?
Általában felkötöm a hajam és húzok napszemüveget, de ezek elég hamar mennek a süllyesztőbe. Nálam a strandolás az nem a bokáig érő vízben való fetrengést meg pózolást jelenti, én a vízben vagyok igazán elememben, és órák hosszat képes vagyok a mély vízben lubickolni. A szemüveg felesleges, mert úgyis vizes lenne, a hajam meg akkor is elázik, ha felkötöm, és inkább nem gyötröm a vizes hajat a gumival.
Sminkelni eszembe sem jutott még.
össze szoktam kötni a hajam kontyba, hogy ne lógjon a hátamra, aztán ha lebarnul ott lesz egy csík.
sminkelni nem szoktam, nem látom értelmét, illetve nem tudom mennyire tesz jót.
napszemüveget szoktam hordani. soha nem napozok, úgyhogy nem is lesz panda szemem tőle.
van egy strandruhám, azt fel szoktam venni, illetve kalapot. meg papucsot.
Felkötve haj, napszemüveg és korrektor, mert pattanásos vagyok. Inkább nem megyek víz alá, de nagyon utálom a pattanásokat, nem szeretem mutogatni őket. Sminkkel meg nem napozok, alá megy is a fényvédő.
Otthon szoktam napozni, smink nélkül, amikor senki nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!