Ennyi smink megfelelő egy 14 évesnek iskolába?
Ha szükséges, vékonyan alapozó
Korrektor
Púder
Egy kis pirosító
Világos szájfény/rúzs
Fekete szemceruza/tus vékonyan
Fekete szempillaspirál vékonyan
Barna (natúr) szemjéjpúder/festék
Szemöldökpúder
Az amerikai lányok sminkelnek 8-10 évesen, ezt írod, kérdező. Tulajdonképpen hány darab amerikai lányt láttál ebből a korosztályból? Vagy te is a gyerek-szépségversenyeket nézed a tv-ben? Ezek ijesztő felnőtt-utánzatok gyerektestben, a pedofilok örömére.
Soha nem lesz olyan természetesen friss, hamvas és üde a bőröd, mint fiatalon! Ne rontsd el a sok rákent malterral!
15.: nem, nem a Tv-ben, ugyanis nem nézek tv-t :D
Hanem van egy amerikai Youtuber kislány, akit életében először sminkeltek ki, és a kommentekben megkérdezte, hány éves kortól lehet sminkelni. Sokan írták, hogy 12-13, valaki pedig azt, hogy 8-10 évesen szájfény, rúzs,13-ig alap smink, 14 évesen meg már teljes smink
(Egyébként a kérdés nem szól senkiről, csak kíváncsi voltam, mit gondolnak az emberek ennyi sminkről. Én amúgy sem 14 vagyok, akkoriban én egyáltalán nem sminkeltem, és most se sminkelek :D)
Én sokkal többet használtam 14 évesen, de én polgárpukkasztó idióta voltam :D
Egyébként normális esetben elég az alapozó, a púder, korrektor és szempillaspirál. A többi nem kell 14 évesen esetleg szinezett ajakbalzsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!