Fülbelövés után pár órával szabad sportolni?
Figyelt kérdés
Mennyire kell vigyázni a fülre, ha éppen belöttek egy fülbevalót? Első fülbevalóm lesz, felnőttként, Studex készülékkel fogják belőni szerdán. Ez du. 6-kor lesz, utána este 9-kor már lenne egy squash edzésem, megoldható? El tudok menni? Vagy pihentetni kell? Lehet valami baja? Kieshet?
Minden tanácsot szívesen fogadok, köszi!
2017. júl. 17. 22:10
1/3 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, max fájni fog a füled. Edzésre attól mehetsz. Nekem amikor belőtték, nem volt semmi, pár percig fájt csak, amúgy meg ha nem piszkáltam akkor nem éreztem változást.
A második lyukat már magamnak szúrtam biztosítótűvel, na az fájt :)
2/3 anonim válasza:
Nekem azt javasolták hogy lehetőleg aznap víz ne érje-se úszás se hajmosás, de minden mást lehet. Így ha hajat mosni nem szoktál edzés után akkor szerintem nem gáz.
3/3 anonim válasza:
Ne lövesd, hanem piercernél szúrasd, sokkal hamarabb és szebben fig gyógyulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!