Szerintetek ha egy héten max.3-4 alkalommal használok alapozót az nagyon nem használ a bőrömnek?
Nagyon félek ettől hogy tényleg idősebb koromra kikészül tőle a bőröm mert elvileg nem kéne.Csak a pattanások miatt néha néha el kell vagyis én ezen a véleményen vagyok.
14/L
sztem sem lesz tőle egyáltalán semmi bajod, de a korrektorral jobban jártál, az alapozó tök béna ha csak a pattanások helyére teszed, vagy csak a fél fejedre. vagy az egészre kenjed, vagy sehovase.
amúgysem kötelező h az arcod megszottyadjon az alapozótól, ezcsakúgy jött mert vannak emberek akiknek rosszul tűri a bőre.
én pl a te korodban használtam sokáig, kb 18 éves koromig, ráadásul nemis ezeket a 3ezer ftos hiperszuper ultra bőrkímélő szarokat, hanem gagyi 500ft-os alapozókat. most 25 vagyok, de a bőrömön semmi rossz nincsen, sőt, szinte makulátlanul tiszta és pattanásmentes amióta semmilyen tisztító meg arckrémet nem kenek az arcomra
Huh akkor megnyugodtam mert sokat hallani ha korán kezded a sminkelést ez lesz meg az lesz ...:S De akkor ez nem így van.:)
Köszönöm a válaszokat.! ^-^
Inkább tisztítsd a bőröd.
Ha mégis alapoznod kell egy valamit ne felejts el, az alapozónak takarnia kell és nem látszani. az hogy látszik hogy van rajtad az ciki, azt jelenti nem tudod használni. Néhány tipp hátha mondok újat: kend be előtte mindig az arcod krémmel, nedves szivaccsal vidd fel, jó ha két három színt használsz hogy ne legyen próbaba képed.
Én azt mondom inkább költs többet arc tisztítókra, vagy kozmetikusra ha elégedetlen vagy az arcbőröddel a tiszta természetes bőrnél nincs szebb.
Arc tisztításr én spec most nano szilvert hazsnálok, naponta éstökéletesen leszedi és nem irirtálja,
előző voltam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!