Uv-ra kötő lakk miért jön le ennyire nehezen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindent úgy csinálok, ahogy le van írva, ahhoz, hogy eltávolítsam a lakkot, de vagy egyáltalán nem, vagy csak alig indul meg. Csináltam már úgy is, hogy megreszeltem előtte a köröm felületét, és úgy is, hogy nem, de úgy kell levakargatnom a körmömről.
Ahogy csinálom: acetont öntök vattára, ráteszem a köröm felületére, betekerem alufóliával, hagyom 10-15 percig. Ismerősömnek simán felpereg a lakk, nekem meg szinte semmit nem csinál. Mit rontok el és/vagy mit kellene másképp csinálnom?
2017. júl. 8. 17:43
1/2 anonim válasza:
az előfordulhat,hogy nem oldható az a lakk? Van olyan fajta ami oldható a gél lakkból és van amelyik nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, mindegyik oldható, direkt olyat veszek csak, hogy ne kelljen csiszolnom.
2017. júl. 8. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!