Ti szerintetek, hogyan szép egy lány: kifestve vagy természetesen? 16/l
Majdnem minden lány festi magát.
Ti szoktatok?
Ha igen,akk mikor?
Egyébként a modellekről csak annyit,hogy sztm. Minden lány szép festve. =műlány xd
Na és ha már a szépségre teszik a hangsúlyt,akkor őket miért is kell kifesteni,ha így is úgy is szépek? :D
Mert itt az eredeti képe a lényeg,nem pedig a mű ez mű az xD
Erről mi a véleményetek?
Nem festem magam, nekem iszonyúan bonyolult az egész, pedig poén lenne megtanulni. Plusz nem érdekel a külsőm annyira. Szép így se, úgy se leszek.
Aki ronda, az profi sminkes által kifestve se szép.
Aki igazán szép, az alapból is szép.
A kettő között levőkön viszont rengeteget dobhat egy jó smink.
Amikor belefutok olyan véleményekbe, hogy smink nélkül senki se szép, akkor elgondolkodom, miért pont a szebbik nem lenne nem szép természetesen, amikor rengeteg jóképű srác van, aki, ugye, nem festi magát... :D OK, lehet, hogy a nőktől egyesek nem természetes kinézetet várnak el, de azért elég beteg dolog, ha valakinek a sminkelt nő tetszik, a természetes nem... Ez olyan, mint amikor az aberráltan karcsú derék, természetesen szinte kizártan nagy mell vagy a normálisnál iszonyatosan jóval kisebb láb az ideál (ugyebár a lótuszlábak, amikért rengeteg kislánynak törték el a lábcsontjait). Ez egy beteg dolog. Az emberi történelemben sok efféle volt, de engem mindig kiráz tőlük a hideg... Jó, néha nemcsak a szépségről szólt a dolog...
Van aki termeszetesen szep, van aki sminkkel, van aki meg mindketto esetben.
En szoktam magamat festeni, de csak egy ilyen "termeszetes" sminkre megyek ra.
"Na és ha már a szépségre teszik a hangsúlyt,akkor őket miért is kell kifesteni,ha így is úgy is szépek? :D " Mert fotokon minden kis hiba eszreveheto, es igy mennek biztosra. Meg nem minden esetben kapnak feltuno sminket, pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!