Helix piercinget szeretnék. Tudnátok segíteni? Többi lent.
Nekem le kellett cserélnem a talpasat, mert az illesztéseknél igen nehéz volt megtisztítani a gennytől (miután megszáradt lehetetlen is volt).
A karika jobban mozog, de ha nem piszkálod, csak nem lesz baj.
Szia!
Én a dupla golyós barbellre szavazok. A talpasnál macera a tisztítás, a karika túl sokat ficánkol és lassabban gyógyul.
Maga a szúrás semmiség. A gyógyulási procedúra viszont nem az. Gyógyulási ideje 3-12 hónap. (Ez a porc miatt van.) Első fél évben cserélni nem ajánlott. Kezdő ékszernek titán anyagú a célravezető. Ápolni Octenisept oldattal napjában 5 alkalommal. Első hónapban ne áztasd ki, és legalább 2-3 hónapig kerüld a vegyszerek, kozmetikumok használatát a fül környékén is (pl hajhab, spray, lakk...stb)
Vigyázz rá, próbálj nem rajta aludni az elején. Szellőzzön minél többet.
Ha bedagad és vadhús nő rá (keloid), akkor kezelni hidrogén-peroxid oldattal napjában 5 alkalommal. Krémekkel ne kezeld. Gélekkel sem, kenőcsökkel sem. Kezeléshez jó még a betadin is, csak mivel színez így nem célszerű minden oldalról nézve.
A gyógyulási idő ugyan sok, de attól még a problémák hamar megszűnnek. Sokan ilyenkor cserélgetik már. Pedig más a fájdalom megszűnése és más a gyógyulási idő.
Arra még figyelj oda, hogy hajad ne tekeredjen rá hátul a füled mögött.
Így elsőnek ennyit. Ha lenne még kérdésed, tedd privátban!
Remélem segítettem!
Elég csekély a fájdalom. Öt másodperc, és az ékszert is beletette a piercer. Nem nagy dolog.
Nekem a betadin nem vált be, az Octenisept úgy néz ki hogy jó.
Nekem ki kellett cserélnem a talpas ékszert, az muszáj volt, de én hülye még többször is ki-be tettem, cseréltem, mert koszos volt, le kellett tisztítanom.
Augusztus elején lesz egy éve hogy csináltattam, de még nem százas. Elismerem, az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!