13-14 éves lánynak szerintetek lehet műkörme? Zselés, szolíd, nyári szütetben. Nem nagy lenne a műköröm.
Persze, főleg, hogy tényleg szünet van.
Volt több barátnőm, akiknek ha jól emlékszem 8.-ban volt ilyen körme, és egyáltalán nem volt durva, vagy közönséges. Jól nézett ki.
Körmös vagyok.
Én nem csinálnám meg. Egyrészt mert nem 13-14 éves gyereknek való. Vannak szuper tartós gél hatású lakkok, arra egy matrica, vagy egymozdulat virág. Nagyon esetleg gél lakk.
A műkörömhöz kicsit fel kell bolyhozni a saját körmöd. Erre jön ezer cucc.
A nyári szünet kb. 3-4 töltés. És aztán?
Mire a műköröm lenő, az több, mint két hónap. Ha lereszelik, akkor akármilyen profin is csinálják, sérül a saját körmöd. Ha durván, lemezesen kezd szétválni, akkor 3 hónap minimum, mire lenő és rendbe jön.
Műkörmöt nem egy-egy alkalomra csináltatunk! Ha csak nyáron akarsz, mert rettentő fontos, hogy amíg otthon ülsz, addig szép legyen, akkor gél lakk. Az leoldható. De egy tucat vagány, színes körömlakk sokkal jobb ötlet!
Szerintem sem. A gél lakkot ajánlanám inkább.
Viszont növezd meg szépen a körmöd és lakkozd ki. Mármint sima egyszerű lakkal. Az is szépen tud mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!