Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi az anyagköltsége a...

Mennyi az anyagköltsége a műkörömnek?

Figyelt kérdés

Most tanulom a szakmát és nagyon kíváncsi lennék, hogy az anyagköltség mennyire jön ki egy vendégnél (csak az anyag- rezsiköltség, meg járulékok ilyesmi beleszámolása nélkül).

Mondjuk egy átlagos méretű köröm crystal nails termékekkel?

Köszi:)

2017. jún. 26. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ezt tanulod nyilván tudod a műköröm építés folyamatát.

[link]

Számold össze szépen sorban mi mennyibe kerül és megkapod a választ.

2017. jún. 27. 01:50
 2/4 anonim ***** válasza:
2-3000 forint. Nekem jó pár éve még 2000-2500ért csinálta egy tanuló barátnőm, nem rég már 3000ért egy másik. De ha belépsz facebookon műkörmös csoportokba akkor megmondják neked, de szerintem ott is ekörüli árat fognak mondani.
2017. jún. 27. 08:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Holnap fogok másodszor manikűrt csinálni, eddig csak munkavédelmet tanultam és egyszer megmutatták egy körmön h kb hogy kell elképzelni a műkörömépítést:)
2017. jún. 27. 09:01
 4/4 Eminity_69 ***** válasza:
Nekem 2800 alapjában véve, ha ne kell valamelyiket újraépíteni, vagy nincs rajta valamilyen különleges kristály/kő. Volt már olyan is, hogy 4000 be került, de az tényleg mutatós volt:)
2017. júl. 1. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!