Szerintetek melyik színben a legjobb?
Figyelt kérdés
Tudom jó, hogy csak ennyi a gondom, de totál döntésképtelen vagyok, hogy melyiket vegyem meg. :D (20/L)
Előre is köszi szépen a segítséget! :)
2010. máj. 19. 14:29
11/21 anonim válasza:
a 3., a másodiknak olyan ribis a színe, az első meg olyan semmilyen, a 3. meg olyan jó, divat szín a nyáron
12/21 anonim válasza:
kommersz.. és túl világos a lencse.. semmit nem ér.
14/21 anonim válasza:
a 2. a "ribis" szín:D bár szerintem tökre nem =/ mért ribis ha rozsaszin??? nemértem..
15/21 anonim válasza:
Rozsaszin tetszik legjobban :)
16/21 anonim válasza:
Szerintem azt vedd meg amelyik több ruhádhoz megy(:
17/21 anonim válasza:
Szia. Bocsi az off-ért, de ez ray ben? Mennyibe kerül? Nekem a második iszonyatosan tetszik, ha megmondod az árát és hogy hol lehet kapni én is beszerzek egyet. :)
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddig válaszokat. Mindjárt összeszámolom, hogy eddig melyik a nyerő. :D
Egyik válaszoló kérdezte, hogy van-e barna. Ebben nincs azt már írtam, de Ray-ban-ben találtam hasonlót, ami barna.
[link] sajna elég drága szerintem. :S
Egy másik válaszolónak pedig: 65dollár és Betsey Johnson a márkája. :)
2010. máj. 19. 20:28
19/21 A kérdező kommentje:
Ja és a linken nem a barnát nyitja meg, de alul ott vannak a színek, szóval válogathatsz melyik tetszik. :)
2010. máj. 19. 20:31
20/21 anonim válasza:
napszemcsibe nem néz ki jól a rózsaszín, 1-1 ruha darab még oké, de a mcipő, a haj meg a szemüveg már túlzás rózsaszínnek, az már inkább kislányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!