Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Louis Vuitton Neverfull...

Louis Vuitton Neverfull Replika hordás, vélemények?

Figyelt kérdés
Azért hordanám (utazáshoz és bevásárláshoz) mert sehol sem találtam még egy ilyen gyönyörű barna kockás táskát, pedig kerestem, de csak ez van. Örülök is hogy nincs rajta márkajelzés, csak a kockák. Nincsenek hamis táskáim, de egyszerűen ez a szín és minta az álmom... Ahogy láttam nagyon jó minőségű ez a táska amit rendelnék :)

2017. jún. 17. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ma pont egy ilyet láttam a buszon egy nőn, 3 méterről látszott, hogy hamisítvány, jöttek ki belőle a fonalak, meg jött szét a varrásnál.
2017. jún. 23. 03:49
 12/14 A kérdező kommentje:
engem csak a mintaja es a szine erdeke, nem az h LV, nem azért veszem, félreértés ne essék
2017. jún. 23. 12:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Nos, egy valaszolo a fulének 3 hetet adott.

Jól szuperál a táska, lehetne még egy kicsit nagyobb is!! :)

2018. jan. 12. 15:00
 14/14 anonim válasza:
2020. márc. 13. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!