Jó napszemüveg márkák?
Nem értem minek ilyen drága napszemüveget venni ebayen amit rendelni tudsz 600-2000 forint között az se tudod ám többet, csak nincs rá írva, hogy "raj ban meg tudja a halál.
Nem értem miért kell "menőzni" mindennel. Gondolom te is szüleiddel laksz és az ő pénzüket szórod.
Kedves 2-es és mindenki: Én sem vagyok a negyedmilliós napszemüvegek híve, mégis azt mondom, hogy fontos jó minőségű, megbízható márkájú napszemüveget venni.
Ugyanis az ebayes kínai szirsz*roktól akár a szemed világát is elveszítheted. Mert ezek a csak nevükben "napszemüvegeknek" nem polarizált a lencséje, nem UV szűrős, és gyakran csak egy harmadgyenge műanyag található a lencse helyén.
Én idén nyáron egy Ray Ban-re ruházok be. Ez garantáltan jó minőségű és megbízható márka. De olcsóbb kategóriában ott van pl. a Polaroid, kicsit drágábban a Police.
Kettes miert zavar teged, ha a szuleim penzet szorom? Valoszinuleg nem banjak, mert ok mondtak nekem, hogy vegyek.
Koszi a valaszokat:)
Én is napszemüveget szeretnék venni és ezt találtam:
Polar Vision napszemüveg PV31C
8 ezer forint UV szűrős polarizált.
Nem tudom, hogy milyen csak felszeretném hívni rá a figyelmedet, hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!