Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A barátnőm mindig sminkeli...

A barátnőm mindig sminkeli magát és ez engem mindig idegesít és mondom neki, hogy én jobban szeretem ha nincs rajta de nem érti meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne szólj bele, hogy mit csinál. Ha szeret sminkelni, miért zavar ez téged? Igen, valószínűleg már az elején is láthattad hogy nem aza natúr lány, akkor nem zavart?

Milyen jól teszi, hogy nem hallgat rád:D

2017. jún. 10. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja megérteni, mert ő így tetszik magának.

De gondolom így ismerted meg, hogy vagy megszokod vagy megszöksz. Én a fordított vagyok, nem sminkelek, és engem is zavarna, ha a barátom folyton nyaggatna, hogy fessem magam, mikor sosem tettem.

2017. jún. 11. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt barátom, aki nem szerette. Aztán volt másik, aki bátorított. Akkor jöttem rá, mennyivel szebb vagyok, ha elsminkelem a szemem alatti pandakarikákat. Meg ha magamra hallagtok.

Mi lenne ha ő kérné tőled, ne ilyen, hanem olyan legyen a frizurád? Te azt hogyan viselnéd?

2017. jún. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!