12 évesen milyen sminktermékeket használhatok?
Figyelt kérdés
Tudom nem kéne 12 évesen még sminkelnem meg stb. de nem tehetek róla ha érdekel a smink világa anyukám is engedi attól, hogy megengedi nem rossz anyuka másban nem enged mindent vannak pattanásaim párak... Köszönöm előre!2017. jún. 4. 21:16
11/15 anonim válasza:
Vizet. 12 évesen még se forduljon az agyadba más.. ha most kezded el a sminkelés akkor 30 évesen úgy fogsz kinézni mint egy 40 éves
12/15 A kérdező kommentje:
Értem, és rájöttem az csak egy pillanatnyi ostobaság volt. DE azért köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 2. 14:49
13/15 anonim válasza:
12 évesen szempillaspirál, szájfény, alkalmakkor szemhéjpúder (nagyon gázul csináltam meg így visszatekintve :P)
Most 14 leszek 2 hónap múlva, és púder, szempillaspirál, szájfény/halvány rúzs, illetve kaptam egy szemhéjtust karira, de nem tudom használni, szal elrakom későbbre :D
14/15 anonim válasza:
Bb krém, korrektor, spirál szájfény.
De amugy engem 12 évesen nem érdekelt a smink! 13 évesen kezdett el érdekelni de akkor is csak ritkán festettem ki magam! Most ha jol szamolom vagy 15 most kezdj el sminkelni, de 12 évesen viccesen néznél ki rúzsal a szádon meg tusal ráér az még amikor majd tudod hordani is.
15/15 anonim válasza:
Én 12 vagyok szintén, és folyékony korrektor(szem alá is mert eleg karikás a koránkelés és az alvás minősége miatt,de korán fekszek) szempillaspirál szájfény/ajakbalzsam,néha áalászó szemöldökzselé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!