Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12 évesen milyen sminktermékek...

12 évesen milyen sminktermékeket használhatok?

Figyelt kérdés
Tudom nem kéne 12 évesen még sminkelnem meg stb. de nem tehetek róla ha érdekel a smink világa anyukám is engedi attól, hogy megengedi nem rossz anyuka másban nem enged mindent vannak pattanásaim párak... Köszönöm előre!

#smink #tini #12 éves #nem olyan túl feltűnő smink
2017. jún. 4. 21:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
15%
Vizet. 12 évesen még se forduljon az agyadba más.. ha most kezded el a sminkelés akkor 30 évesen úgy fogsz kinézni mint egy 40 éves
2017. aug. 2. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem, és rájöttem az csak egy pillanatnyi ostobaság volt. DE azért köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 2. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

12 évesen szempillaspirál, szájfény, alkalmakkor szemhéjpúder (nagyon gázul csináltam meg így visszatekintve :P)

Most 14 leszek 2 hónap múlva, és púder, szempillaspirál, szájfény/halvány rúzs, illetve kaptam egy szemhéjtust karira, de nem tudom használni, szal elrakom későbbre :D

2018. febr. 5. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Bb krém, korrektor, spirál szájfény.

De amugy engem 12 évesen nem érdekelt a smink! 13 évesen kezdett el érdekelni de akkor is csak ritkán festettem ki magam! Most ha jol szamolom vagy 15 most kezdj el sminkelni, de 12 évesen viccesen néznél ki rúzsal a szádon meg tusal ráér az még amikor majd tudod hordani is.

2020. okt. 13. 00:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 12 vagyok szintén, és folyékony korrektor(szem alá is mert eleg karikás a koránkelés és az alvás minősége miatt,de korán fekszek) szempillaspirál szájfény/ajakbalzsam,néha áalászó szemöldökzselé
2023. jan. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!