Magyarországon kapható valamelyik üzletben Kylie Jenner Lip Kit? Ha igen, hol? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam,többen is vásároltak már Magyarországon Kylie Jenner termékeket,rúzsokat,szájfényeket......Arra lennék kíváncsi,hogy hol,és mennyibe kerül:)2017. máj. 27. 15:30
1/7 anonim válasza:
a.hu/egeszseg_szepsegapolas/szepsegapolas_drogeria/dekorkozmetikum_smink/szaj_ajak/ruzs/index_c8532.html?q=Kylie+Jenner+Lip+K
3/7 A kérdező kommentje:
Jajjj!!!!DE JOOOOO!!!!!Köszönöm!:)Mindenhol kerestem,de a Vaterán még nem:D:))
2017. máj. 27. 15:45
4/7 anonim válasza:
Eredetit csak a honlapról lehet, minden más 99%, hogy kamu. A Vatera meg tudjuk, milyen, és mikor kaphatsz valódi Lip Kitet onnan csak 2-4ezer forintért.
Ismeretlen eredetű kozmetikumot meg ne kenjél a szádra, ki tudja, mi van benne.
És nem, a rájuk írt "ingredients" lista sem feltétlenül igaz, sőt... Mint a replika része, az is csak másolás.
Inkább vegyél egy drogériás, de megbízható eredetű & összetevőjű terméket, pl.: Lovely, NYX.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez is igaz:)Mostanában elég sok hamisítás történik:(Köszönöm,hogy figyelmeztettél!:))Ha valaki mégis tudná,hol lehet venni/rendelni VALÓDI,nem hamisított Kylie Lip Kitet,és mennyiért,az jelezze!:))
2017. máj. 27. 16:34
6/7 anonim válasza:
Eredetit csak az oldaláról tudsz venni. Vaterán meg ilyeneken ne vegyél mert az összes kínai replika amire ráhúznak többezer hasznot a pofátlanok. Vagy még a krémmánia piactéren nézd meg, ott elég korrekt emberek vannak és láttam már sokszor eredeti kylie rúzst, de mindenképp kérj az eladótól a rendelés visszaigazoló emailről fotót.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Megfogadom a tanácsot:))
2017. máj. 28. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!