Szemöldök sablonnal mennyire lehet szép szemöldököt készíteni? Megéri használni?
Kozmetikus szokta szedni a szemöldökömet, de gondolkodok valami házi praktikán is. Csipesszel béna vagyok úgyhogy ez nekem esélytelen. Ezért gondoltam a szemöldökön sablonon és szemöldök borotván.
( [link]
Vettem is már sablont, de valahogy nem oké, egyik sem passzol hozzám, mármint méretileg a szemöldökömhöz, értem én hogy nem olyan mint a reklámokban, de valahogy nem tudom használni....ki hogyan szokta használni? Olyan könnyűnek tűnik de nekem nem megy, nem olyan dús a szemöldököm és nem is hosszú...
Persze, hogy nem passzol, mert ezek a sablonok semmit nem érnek. :D Csak valaki kitalálta, és gondolta majd jól meggazdagodik, mert a sok hülye meg is veszi (ne vedd magadra).
Inkább kérd meg a kozmetikust, hogy mutassa meg, nem nagy ördöngösség. Ha pedig az a bajod, hogy ritka vagy hiányos, akkor ott vannak a ceruzák, porok, zselék, amikkel tökéletesen ki tudod egészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!