Milyen márkáju körömlakkot ajánlatok?
Én a DM-ben szoktam vásárolni. A megfizethető márkák közül, amik nem pattognak le egy nap elteltével, azok a Moyra, és Essence termékek.
Aránylag gyorsan szárad, tartós (3-4 napig kibírja). Én inkább a nude, és a pasztell árnyalatokat szeretem.
21/N
Az összes jelenleg használt körömlakkom Moyra.
Nagyon jó minőség, ha kell egy teljes hétig bírja, ennél tovább meg nem is szeretném, hogy rajta lenne, mert minden héten alig várom, hogy egy másik mesés színnel festhessem ki a körmeimet.
Rengeteg nagyon szép szín közül lehet válogatni.
A webshopjukon fent van az összes típus és szín.
Nagyon sokféle termékem van tőlük lakkokon kívül is: alap és fedőlakk, köröm nyomdalemez, nyomda, tükörpor.
Én tőlük még nem vásároltam olyan terméket, amivel nem lettem volna maximálisan elégedett.
Színek, amik nekem megvannak:
- Gel Look No. 904 "Virginie" - klasszikus hideg piros
- Gel Look No. 944 "Chantal" - fehér
- No. 105 - taupe (szürkés-barnás nude szín)
- Aqua Jeans No. 316 "Deep forest" - metálos kékes zöld
- No. 22 - sötétbordó
Én a gél hatású Moyra lakkokat szeretem igazán. Egyébként a Misslynn (azt hiszem így kell írni, Rossmannban kapható) nevű márka a kedvencem most. Olcsóbb, mint egy Sally Hansen, folyós, jó az ecsete. A színek annyira nem szuperek sajnos, elég limitáltak.
A saját tapasztalatom szerint tartósságban igazán a fedő- és alaplakk számít. Ugyan azzal a színessel, de más alappal és fedővel simán volt 10 nap is a különbség tartósságban. Anyámnak 3 nap után lejött az a lakk kombó is, amit én két hét után szedtem le, akkor is csak azért, mert lenőtt. Ki kell tapasztalni.
Nézz fel a kremmania.hu-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!