Alapozó szavatossága?
Figyelt kérdés
vettem egy alapozót,rimmel cool matte de nagyon levolt árzva ez az alapozó 2000 ft eredeti áron,és 500 ft volt az akcios ára a csaj azt mondta azér mer utolsó darab de viszont utána megakartam nézni mikor jár le de nem volt rajta bajom lesz ha lejárt a szavja vagy ilyesmi???2010. máj. 16. 11:17
1/6 anonim válasza:
Nyomj ki egy kicsit a kezedre.Ha először átlátszó lé folyik ki belőle,akkor lejárt és inkább dobd ki (pl pattanásokat csinálhat).
Ha normál állaga van,akkor nyugodtan használhatod.
Egyébként ha üzletben vetted és megvan a blokk,akkor reklamálhatsz.Vissza kell adniuk a pénzt,mert olyan terméket nem hozhat forgalomba,amelyiken nincs feltüntetve a szavatossági idő!
2/6 A kérdező kommentje:
hab állagú alapozó szoval tégelyben van de nincs baja látszatra csak nem annyira fed
2010. máj. 16. 11:39
3/6 anonim válasza:
a szavatossági időt egy kis tégely jelzés mutatja.Pl ha 12M van rajta akk 12 hónapig jó.
4/6 A kérdező kommentje:
a felbontástól számitva akkor 12 hó?
2010. máj. 16. 20:32
6/6 anonim válasza:
nem az alapozó járt le csak egyszerűen a rimmel egy sz*r már bocsánat.. én egyszer vettem egy "recover" nevű alapozót de hát röhelyes, extra gagyi volt el is ajándékoztam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!