Hogyan legyek, , szép''? Mik az alapdolgok hozzá?
Smink: https://www.youtube.com/watch?v=N9PYuuExqJI
Haj: lehetőleg hosszú ápolt és a bőrszínedhez egyeztesd úgy ahogyan a formáját az arcformádhoz.
Ruhák: mostanában a tömeg vegyül az egyedi stílussal szóval a tömeg ruhák formái elérhetők különleges mintákkal vagy színekben. azt pedig hogy ezekhez a ruhákhoz milyen kiegészítőket választasz az pedig : Tumblr
Azt szabad tudni, hogy hány éves vagy?
Mindenki a korosztályának megfelelően akarjon szép lenni.
Egy 12, egy 15 és egy 25 éves lány mind más módon szép + még ehhez jön hozzá a személyes stílusod.
"Csúnyalány szerep"... nekem ismerős.
Általános iskola felső tagozatától gimnázium első két évében meg voltam győződve arról, hogy reménytelenül ronda vagyok.
Duci voltam, szemüveges, göndör hajú, nagyon világos és érzékeny bőrű. Úgy éreztem, az iskolatársaim is ezt sulykolják belém.
Aztán szépen, fokozatosan elkezdtem "magamévá tenni a testemet" <- semmi vulgáris dolog. :)
Sokan mondják, hogy "úgy vagy a legszebb, ha semmit nem változtatsz meg magadon".
Én ezt megcáfolnám: Te a testedet egy üres festővászonként kaptad, ami csak arra vár, hogy a lelked, az ízlésed, a stílusod és minden, ami téged jellemez - színesre fesse.
Olyan ruhákat hordj, ami tényleg tetszik neked, sminkeld úgy magad, ahogy neked tetszik - lesd el egy nagyon csinos lánytól a napi sminkjét YouTube-on, csinálj szép frizurákat, de olykor egy hajszínváltás is feldobhatja az arcot (persze kb. 15 év fölött).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!