Mi a véleményetek a fekete/sötétkék rúzsról?
Figyelt kérdés
Nem mindennapokra! És olyan ruhához, ami szintén nagyon sötétkék és fekete. Létezik olyan alkalom, ahova illik?
Csak kíváncsiságból kérdezem, egyáltalán nem sminkelek és nem ilyen "extrém" dolgokkal szeretném elkezdeni :D
2017. máj. 3. 18:21
1/11 anonim válasza:
En padlizsan lilat vagy sotet barnat szoktam sima hetkoznapokra
2/11 anonim válasza:
A padlizsàn lila lehet tényleg jobb ötlet ha kezdő vagy. Amúgy a fekete szerintem elmegy egy elegánsabb ruhához, de vigyàzz mert nagyon csúnya ha picit is lekopik
3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon dög olyanon, aki tudja viselni.
4/11 anonim válasza:
Nagyon szep arcon, nagyon szep arcborrel jol mutatna. Maskepp nem.
5/11 anonim válasza:
Nekem leginkább csak fekete lányokon tetszik, rajtuk nagyon szépen mutat.
Igaz fehér embereken még csak emó és egyéb nagyon extrém stílussal kiegészítve láttam, az meg alapból nem az én világom.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Én szoktam hordani, főképp sötétlilát, vagy egy barnás, bordós árnyalatot. Kéket, feketét alkalmakkor, suliban pl. nem.
8/11 anonim válasza:
Akihez illik azon kegyetlen jó, kell hozzá egy kis önbizalom mondjuk. Szerintem főleg ha világosab ba bőröd egy sötétvörös (olyan vámpírvörös vagy sötét vérvörös, esetleg lilás) árnyalatot próbálj ki, a tiszta fekete olyan... túl dramatikus.
10/11 anonim válasza:
Helló bár régi kérdés azért válaszolok. :D
Én személyszerint fekete rúzst csak koncertekre szoktam használni (nem meglepően rocker vagyok :D), de tényleg ocsmány ha lekopik szóval gyakran kell ellenőrizni. Hétköznapokra az említett sötét lila nagyon jó választás.
Üdv, 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!