A Rossmannban milyen márkájú sminkek vannak? DM bővebben.
A DM-ben: Miss sporty, S-he Stylezone, Rimmel, Maybelline, Bourjois, L'oreal, de egészítsetek ki ha hiányos a felsorolásom!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
A hagyományos drogériásokon felül van lovely, catrice. rival de loop young.
Van még astor, manhattan, essence, alvedének is van smink termékei, de ezek csak dm-ben vannak.
Más hirtelen nem jut eszembe.
Nalunk az itteni rossmannban:
Maybelin, Astor, Catrice, Miss sporty, essence, lovely.
DM: S-He, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Bourjous, L'Oréal, Maxfactor, Astor (lehet Lovely is van, az nem biztos).
Rossmann: Ugyanezek, kivéve a S-He és a Bourjois, de ott van Catrice es R del Young is.
DM-ben láttam, hogy lesz új sminkmárka trend it up néven. Egyelőre még csak az állványt láttam(duna plázás DM-ben), hamarosan biztos fel is lesz töltve.
És ha minden igaz(youtube videóban láttam) a mammutban lévő rossmannban lehet kapni make up revolutiont is.
Pepcoban meg freedom termékeket láttam. Utóbbi csak kis kiegészítésnek, hogy teljes legyen a sor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!