1. Sötétbarna a hajam, barna a szemem, inkább világosabb a bőröm, mint sötét. Milyen smink illene a szememhez?
Figyelt kérdés
2. Hátközépnél kicsit rövidebb a hajam, általában kibontva szeretem hordani, esti bulikra, h lehetne megcsinálni a hajam, h ne csak simán kibontva legyen, de mégis kibontva? (hú, remélem érthető, mire vagyok kíváncsi)
:)
2008. okt. 13. 18:22
1/2 anonim válasza:
Én csak sminkben tudok segíteni, nekem is ilyen színű a hajam, szemem, bőröm. Világos hab állagú alapozót használok (ivory), de nem az egész arcomra, csak a szemem alé, ill. ahol picit ki van pirulva a bőröm. A szemhéjamra pasztell rózsaszínt, aranxszínt, világosbarnát használok, érnyékolni pedig 1 -2 árnyalattal sötétebbet, de nem mindig szükséges árnyékolni sem. Fontos a jó minőségű szempillaspirál is. Ha szép és fehér a fogsorod, nyugodtan használhatsz rá bármit (mármint a szádra, de nem jó a túl erős, durva szín (szerintem) Én az átlátszó, csillogós szájfényt szeretem!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)) megfogadom a tanácsodat :)
2008. okt. 13. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!