Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rendeltetek már ebay-ről...

Kismaciazerdobe kérdése:

Rendeltetek már ebay-ről hajvasalót? Szeretnék beruházni egy minire, de félek rossz minőségűt kapok.

Figyelt kérdés

2017. ápr. 13. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az eBay-el próbálkozz. Ugyan úgy pórul lehet járni, mintha ruhát vagy mást rendelsz. Lehet nem is azt kapod, ami a képen van. Ha van felesleges pénzed, amit ilyen butaságra nem sajnálsz, hogy egy külföldi oldalról elektronikai dolgot rendelni, akkor rendelj nyugodtan. Egyébként, ha 2 nap után kigyullad vagy bármi gubanc történik, az elég hosszadalmas procedúra, mire viszontlátod a pénzedet. Inkább valami hazai boltban vásárolj.
2017. ápr. 21. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Ruhát nem mernék azért rendelni, eddig csak ilyen pár száz forintos termékeket rendeltem pl telótok. Azok beváltak, ami itthon 2-3000 ugyanaz ebayen 2-300 Ft és szerintem nincs különbség köztük. De már lemondtam a kis hajvasalóról.. majd egyszer beruházok rá, fölösleges pénzem azért nincs rá.. igazad van nem lenne kellemes ha rám gyulladna, köszi a választ ! 🙂
2017. jún. 6. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Butaságot ír az első. EBay pont hogy olyan biztonságos a PayPal fizetés által hogyha panaszod van már utalják is vissza a pénzt. Az Eladók is de még ha kifognál egy alkudozót akkor is a PayPal visszaadja.

Figyeld az eladók 100% felé legyenek értékelésben és nem lesz gond. Konkrétan a kedvenc 2in1 hajvasaló hajgöndörítőm is onnan van. Figyeld még hogy "EU plug"-al vagy átalakítóval legyen! Én most tervezek gőzölős vasalót rendelni onnan.

2018. márc. 17. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!