Tudnátok ajánlani néhány sminkterméket (szemhéjalap, pirosító, sminkfixáló), ami nektek bevált?
Én ezeket használom:
Szemhéjalapozó, bázis: catrice, nagyon jól megragad benne a szemhéj púder. Szeretem, viszont az ára max 1500.
Pirosítót nem használok, de ahogy írtad meleg lesz szóval szerintem felesleges lesz inkább bronzosíts. Egyébként az essencenek és a catricenek is vannak egész szép pirosítói.
Sminkfixáló: avonos! Nem túl drága 1000 forint volt azt hiszem. De az essencenek is volt mattitos bár arról nem hallottam jókat, ha drágábbra akarsz beruházni akkor mac.
Pirosító: szerintem már nem lehet kapni, de volt 1 vagy 2 éve az Alverdének a Herzrouge @ Shimmer Ass nevű pirosító+highlighter készlete, én ezt használom, és nagyon szeretem. [link] Ez por állagú pirosító. A másik pirosítóm pedig krém állagú, és házilag készítettem. Rúzs, méhviasz és kókuszolaj/shea vaj kell hozzá, youtube-on találsz egy csomó videót, hogy hogyan lehet elkészíteni. Az a jó benne, hogy teljesen személyre szabható, olyan színűre csinálod, amilyenre szeretnéd.
Szemhéjalapozó: van az Etude House nevű koreai márkának egy olcsó és nagyon jó terméke, ez: [link] Ennek egyedül annyi a hibája, hogy van benne parabén, ami rákkeltő :(
Sminkfixáló: szintén Alverdéset használok, ezt a fajtát: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!