Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek, nem merem felvenni...

Mit tegyek, nem merem felvenni, mert félek mit gondolnak majd rólam, hogy milyen gáz ahogy kinéz?

Figyelt kérdés

Ma voltam szemészeten mert nem láttam a táblát, és folyton fájt a fejem , szédültem . De mivel túl fiatal vagyok kontaklencsét nem kaphatok , és félek hogy mit gondolnak majd rólam szemüvegben . A hajam barna vállig ér , de igyekszem kivsit megnöveszteni , kék a szemem.

14/L

2017. márc. 28. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem anno pont azt mondták, hogy 14 éves kortól már simán viselhető a kontaktlencse, én kb. amint 14 lettem, arra váltottam, ezerszer kényelmesebb és praktikusabb.

Ha bementek egy optikába, érdeklődjétek meg ott is a kontaktlencse dolgot, viszont arra készülj fel, hogy a lencse mellé ajánlott egy tartalékszemüveget csináltatni (nekem is van, én szinte csak itthonra hordom).

2017. márc. 29. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Szemüveget hordok, nekem jól áll és muszáj is hordanom mert nem látok. Lencsém is van.

Páromnak azt mondták, csak akkor lehet lencséje ha szemüveget is vesz. Azért mondják csak, mert pénzt akarnak lehúzni. De ha tudod hogy nem hordanád, tök fölösleges. És nem is kötelező hozzá.

2017. márc. 29. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Előzőnek mondom; épp a minap történt, hogy egy osztálytársamnak belement valami a szemébe, alig látott, ha jól tudom megsérült a szaruhártyája. Addig ő kontaktlencsét viselt, de most a szemüvegét kell neki. Jó szerintem, ha van egy szemüveged, sosem lehet tudni.
2017. márc. 30. 07:34
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, 12-es, nem azért mondják, hanem egyrészt a lencse minőségtől függően csak egy bizonyos ideig lehet a szemedben (8-12 óra általában), tehát ha otthon csinálsz valamit, és rossz a szemed, akkor kénytelen vagy szemüveget hordani, másrészt mint a 13-as is mondta, simán történhetnek balesetek, szembetegségek, amikor lencsét nem viselhetsz egy ideig.
2017. márc. 30. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Válassz egy jó szemüveget, amikor nekem azt mondj a szemész hogy új szemüveg kell már dörzsölöm a tenyerem mert jön a keretválasztás.
2017. márc. 31. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!