Javíthatatlan ezüst karperec ennél mit kezdjek?
Csodaszép karperec, 13g, sajnos egy javíthatatlan töréssel. ( Otvos nyilván megcsinalna, de horror áron.)
Mihez kezdjek vele? Eladni nem éri meg, kapnék érte kb 2000 Ft-ot...Holott 20 ezerbe került.
Én is fülit vittem, összeforrasztja és lecsiszolja, kérdezz meg pár boltot, nekem 500ft-ért megcsináltak egy törött fülbevalót.
Vagy mintába tört? Tudsz képet mutatni róla?
Kedves utolsó,
Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni az abszolút haszontalan, egyáltalán nem vicces, műironikus válaszodat, aztán elfogott a végtelen irigység... Így nem sikerült. Hogy neked mennyi felesleges időd van... Bámulatos. Javaslom,hogy kezdj az életeddel valami hasznosat ahelyett, hogy itt rabolod az én időmet,mások idejét, de legfőképp a sajátodat. És eroltess magadra valami stílust, a huszonhetedik idiótában sajnos már semmi izgalmas nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!