Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Javíthatatlan ezüst karperec...

Javíthatatlan ezüst karperec ennél mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Csodaszép karperec, 13g, sajnos egy javíthatatlan töréssel. ( Otvos nyilván megcsinalna, de horror áron.)

Mihez kezdjek vele? Eladni nem éri meg, kapnék érte kb 2000 Ft-ot...Holott 20 ezerbe került.

#ezüst #karperec #tört ezüst
2017. márc. 23. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Horror áron? Én is vittem ötvöshöz fülbevalót karkötőt stb kb 2000 ftért összeforrasztja lecsiszojja stb.
2017. márc. 23. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is fülit vittem, összeforrasztja és lecsiszolja, kérdezz meg pár boltot, nekem 500ft-ért megcsináltak egy törött fülbevalót.

Vagy mintába tört? Tudsz képet mutatni róla?

2017. márc. 23. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Különleges kinyitos megoldás, nagyon finom munka. Úgy tudna megoldani,hogy egybeforrasztja az egészet,viszont akkor hordhatatlan, vagy teljes átalakítással, viszont úgy 10ezres összeg lenne.
2017. márc. 23. 15:12
 4/6 A kérdező kommentje:
A nagyon finom munka*t úgy értem,hogy annyira vékony ott az ezüst,hogy ha ugyanúgy megcsinalna ahogy eredetileg volt,akkor egy idő után ismét elhajlana/eltörne
2017. márc. 23. 15:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni az abszolút haszontalan, egyáltalán nem vicces, műironikus válaszodat, aztán elfogott a végtelen irigység... Így nem sikerült. Hogy neked mennyi felesleges időd van... Bámulatos. Javaslom,hogy kezdj az életeddel valami hasznosat ahelyett, hogy itt rabolod az én időmet,mások idejét, de legfőképp a sajátodat. És eroltess magadra valami stílust, a huszonhetedik idiótában sajnos már semmi izgalmas nincs.

2017. márc. 24. 02:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Másik ötvöshöz is vidd el. Sokan lehúzós árat mondanak, mert sejtik, hogy fontos számodra az ékszer (szentimentális értéke van). Vannak becsületesek is.
2017. márc. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!