Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Frufru / Hajszín / Hajttipus...

Frufru / Hajszín / Hajttipus /arcforma?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé csábít a gondolat,hogy kissé válltoztassak a megjelenésemen. A barátom szívesen látna frufruval, a hajszín neki nem olyan fontos,de szereti a mostani hajszínemet. Vöröses barna vagyok. Ami nálam azt jelenti,hogy sötétben fosbarna xD Napfényben pedig pár hajtíncs világos vörös, a többi pedig élénk vöröses barna. Nem szeretem,hogy mindig másmilyen a hajszínem és ,hogy a színe mindig apróságoktól függ. Szívesen befesteném természetes színű rozsda vörösre vagy kékre/lilára,de nem merem, mert sokan ellenzik a hajfestést olyan okokkal,mint pl.: kikopik, lenő, meglátszik egy idő után a roncsolás ,utána már folyton festeni kell és stb. A frufrut meg nem tudom,hogy megcsináltassam e. Szeretem,de sok kellemetlenséggel jár és nem tudom,hogy tényleg jól állna e, és nőiesebbé tenné e az arcom,vagy fiúsabbá. Volt már régen,de mivel azóta idősebb lettem és kissé változtam,lehet máshogy állna. Enyhén göndör és száraz a hajam,a frufru miatt vasalnom kellet és ez roncsolta a leginkább. Mit javasoltok? Leginkább a fodrászokat vagy a témához értőket kérdezem. Illetve, a tapasztaltakat is. Köszi előre a válaszokat.
2017. márc. 22. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem látlak, semmit nem tudok javasolni. Se színt, se frizurát, semmit.
2017. márc. 25. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!