Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lehet a baj, pláne a...

Mi lehet a baj, pláne a megoldás a fájó, viszkető kilőtt fülemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már több, mint egy éve lövettem ki a fülcimpámat (előtte nem volt kilőve soha). Amikor már bőven letelt az idő ahhoz, hogy ki lehetett cserélni, akkor megpróbáltam, de érzékeny volt. Azóta is az van benne, amit belelőttek, de kb egyfolytában viszket, ég, fáj (ha megvakarom). Sokáig csak az egyik csinálta ezt, de mostmár a másik is. Kivenni azóta nem próbáltam a gyógyfülbevalókat.

Szerintetek mi lehet ez, és mi lenne rá a megoldás?

2017. márc. 19. 16:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Kaptam rá cseppeket, amit rendesen használtam is. Viszont annál a fülemnél ahol kezdődött ez az egész ott pár hajszálamat is belelőtt a fülbevalóval a fülembe. Ezt a második kezeléskor eltávolítottam (akkor vettem észre).
2017. márc. 19. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
gennyedzik is? a viszkedes gyogyulast jelent szerintem kenegesd Tetrannal nekem az bevalt..
2017. márc. 20. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
viszketes*
2017. márc. 20. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyulladásnak hangzik, Octenisept spray és/vagy sóoldat.
2017. márc. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!