Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nézi le sok nő a drogéri...

Miért nézi le sok nő a drogériás vagy Avonos parfümöket? Ők mit használnak akkor?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Black opiumot valaki hasznal? Velemenyt tudtok rola mondani?
2017. márc. 19. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

A BO elég tartós illat, azonban így, hogy melegedni fog az idő, napközben nem igazán használható, mert az illatjegyei a hideg időben teljesednek ki, melegben nem tud kibontakozni az illat. Használhatod persze, de nem fogod olyan tartósnak érezni, vagy teljesen másnak fogod titulálni.

Éjszakai parfümnek viszont kiváló lehet.

Hideg időben pedig egész napos illatáradat.

2017. márc. 19. 19:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
De mielőtt beruházol rá, legalább 3 alkalommal teszteld és figyeld meg, hogyan reagál a bőröd kémiájával. Mert üvegből, illetve blatteren lehet finom és tartós, ha a bőröd kémiájával nem működik, akkor felesleges rá beruházni.
2017. márc. 19. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Ebben az átmeneti időben még hordható szerintem a Black Opium, nyáron én is inkább mást használok. Egyik kedvencem amúgy. Tudom hogy sokaknak édes tucatillat, de én személy szerint nem viselem el a pacsulit ami manapság szinte mindenben van, így nálam a La Vie Est Belle és társai kiesnek, ez az ami marad :). Nem is érzem annyira durván édesnek, de persze ízlések és pofonok (pl D&G pour femme amire sokan azt írják hogy még pont kellemesen édes, az nekem már sok). Nagyon tartós, megéri az árát. Mivel én többfélét használok, és azt is évszak függvényében, így nem is érzem drágának - 10ml-t vettem ősszel 3000Ft körül, és még majdnem a fele megvan, pedig legalább hetente egyszer viselem.

A tanuló lánynak: ha ennyi van parfümre, akkor ennyi van; ki kell hozni a lehetőségekből a maximumot - ez vagy sikerül a drogériában, vagy nem.

2017. márc. 19. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem nézem le őket, a drogériások között is van, ami tetszik, viszont a legtöbbnek tényleg kritikán aluli a tartóssága. Az Avonnal meg az a bajom, hogy kb. az összes illatuk egy kaptafára készült, meg sem tudnám őket különböztetni, nincs bennük semmi különleges.

Amúgy YSL - Black Opiumot szoktam használni.

2017. márc. 20. 09:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Itthon nem forgalmazzák az Avon összes illatát, lehet hogy az a baj.
2017. márc. 20. 11:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nagy Avon fan lehet ha mindenkit lepontoznak :D
2017. márc. 22. 00:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem nézem le a parfümöket csak azért, mert drogériás vagy avonos... de mondjuk drogériából nem mindegy, mit vesz az ember. Ott ugye lehet kapni minőségibb parfümöt is (pl. celebesből van pár, ami tartós és kellemes), de ott van az összes ilyen tömény cukros borzalom, mint a Star Nature-ös okádékok, amik 14 év alatt cukik kb., de rengeteg felnőtt nő ezeket használja. Meg a fehér Charlie típus. És ezek azok, akik elfújnak fél üveggel, mert húdefini vattacuki illat, biztos a fél busz azt akarja szagolni, én meg alig tudom visszatartani a hányingeremet, annyira tömény és émelyítő.

Aki konkrétan lenézi, az az alábbi kategória:

- anyagias felszínes p...a

- special snowflake szindrómás egyedek, akik görcsösen akarnak különlegesek és egyediek lenni... a drogériás cuccok meg nyilván olyanok, amik több embernek tetszenek, nem ilyen gourmand furaságok... és aki kicsit is hasonlít az átlagra, az nyomi meg személyiségtelen...

2017. júl. 25. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!