Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence Big Get Lashes szempil...

Essence Big Get Lashes szempillaspiráll?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb,amitől nem lesz "pók hatású" ?
2017. márc. 14. 22:47
 1/2 anonim válasza:
Én a Dm-ben kapható miss sporty pump up booster szempillaspirált használom és ezt tudom is ajánlani, mert nekem nagyon szép dús és egyenletes pillákat csinált. Én a lila és narancssárga tubusosat használom. Nem egy nagyon drága dolog, és nem is a legolcsóbb szar. Ezer pár száz forint az ára. Egyszer vak kipróbálásra vettem és azóta is ezeket szoktam venni. Én kedvelem az úgymond "duci" spirálokat, amiknek jó nagy keféjük van. Teljesen jók, szép pillákat csinálnak, nekem beváltak! Az Essence Big Get Lashes spirált még nem próbáltam.
2017. márc. 15. 09:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam, én szeretem :) Még a Lash Princess is nagyon jó ^^
2017. márc. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!