1/4 anonim válasza:
Segít, azt talán nem rágod le :-)
De a műköröm eléggé tönkreteszi a körmöket. Inkább lakkozd be színtelen lakkal, már az is visszatartó erő szokott lenni. Aztán keresd meg az okát, miért rágod a körmöd, és oldd meg a problémát. Vagy keress más módot a feszültség levezetésére: sport, bulizás, stb.
2/4 anonim válasza:
Igen, segít, a műkörmöt nem lehet lerágni, a körömlakkot igen. Ha jó körmöst találsz, a körmödet sem teszi tönkre. Én csak a mükörmöt nem rágom le, más megoldást nem találtam rá.
3/4 anonim válasza:
Attól függ:
Hány éves vagy
Mennyire rágod a körmöd
Lelki baj, vagy pótcselekvés!
Ha 14 év alatti vagy, akkor szerintem biztos, hogy ne!
Ha nagyon rágod a körmöd, akkor a műkörmöt is le fogod rágni.
Ha lelki baj, akkor beszélj valakivel, keresd az okát miért rágod!
Ha pótcselekvés, akkor vegyél egy stresszlabdát és azon vezesd le a frusztrációt! :)
4/4 anonim válasza:
Én kitartóan rágom/rágtam a körmömet 25 éve. Szerencsére nem tövig, véresre, de azért látszott rajta. Volt épített körmöm, azt sajnos szintén lerágtam, valamiért nem tudtam megbarátkozni vele :( Most majdnem 5 év után megint rávettem magamat, mert elegem volt az állandó lakkozásból (azzal legalább a lakkot rágtam le, nem a körmömet), és hogy folyton koszos a körmöm ha nem festem ki (sajnos a munkám miatt gyakran festékes lett). Most úgy néz ki hogy bevált a dolog, mert először csak a teljesen lereszelt saját körmömre kaptam egy zselét, és arra gél lakkot. Aztán meghagytuk a hosszát, és úgy töltöttük újra. Sokkal jobban megbarátkoztam vele, hogy a saját körmömmel, fokozatosan nőtt, így ugyan néha szokatlan, mert már egészen szép hosszú, de nem természetellenes érzés az első pillanattól. Szerintem érdemes így megpróbálnod. Persze azért kell önuralom, mert néha azon kapom magamat, hogy próbálgatom a fogammal, de visszatart, hogy végre szépek a kezeim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!