Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Douglas mivel több, mint pl...

A Douglas mivel több, mint pl egy rossmann?

Figyelt kérdés

Segítenek hozzám illő, nekem való sminkterméket választani?

Hogyan működik ez?

2017. febr. 25. 17:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
61%
Emberek! Még mindig nem a minőséget fizetitek meg sokszor, hanem a nevet/márkát, ami alatt a termék fut. "Én maradok a drágábbnál és minőséginél" az a gond, hogy a kettő nem mindig függ össze, ez a marketing milyen kis naiv néhány ember.:D
2017. febr. 26. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

#9 igen mert nyilván azért kenem a hajamra mert az a trendi és véletlenül se azért mert nem is tudom.... sokkal puhább lesz tőle.

Mikor még nem volt agyonszőkítve és döglött a hajam, a dm-es 500 forintos baleás balzsammal és samponnal mostam és szinte naponta kaptam a kérdést hogy mivel kenem hogy ilyen szép fényes (de jó lenne ma is csak tönkrevágtam több évnyi festéssel meg egy fehérre szivatással...)

Persze most már elő kell venni a nehézfegyverzetet, a legutóbbi fodrász aki megnézte a végét elsuttogott egy aztaqrvát viszont sok olyan OLCSÓ hajápolóval találkoztam ami az enyémnél kevésbé halottabb hajra teljesen jó.

2017. febr. 26. 23:38
 13/15 A kérdező kommentje:
A veszekedéseteket privátban csináljátok és inkább a kérdésre válaszoljatok.
2017. febr. 27. 05:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy valaki a kérdésre is válaszoljon, a Douglasban jobban értenek ahhoz az eladók, amit szeretnél. Rossmannban nincsenek erre beiskolázva, hogy a bőrödhöz, hajadhoz, szemedhez milyen árnyalatú sminkek illenének. Persze ha szerencséd van, kifoghatsz egy jó eladót, de ha biztosra akarsz menni, Douglast válaszd ebben az esetben.
2017. ápr. 20. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt bírom, amikor az egyetemen lévő lányok elvannak hízva, simán 8-10 kg felesleges van rajtuk, de hallom ilyen krém, olyan drága ruhák. Étrend meg nulla szó szerint. Kenheted magadra a Q100-as krémet is, olyan, mintha vakolattal akarnám a falon egy tégla hiányát pótolni.

Kérdésre válaszolva Douglas drágább, nagyobb választék van. Parfümök terén Müller se olcsóbb, lehet 1-2 ezer forint különbség van.

2017. máj. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!