Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Köldökpiercinget hogy fertőtle...

Köldökpiercinget hogy fertőtlenítsem, és tisztítsam? (még az első napokban) Ha vérzik mivel töröljem meg? Meddig nem érheti víz?

Figyelt kérdés

Tegnap este szúrtam ki anyukámnak, meg barátnőmnek, ő anyukája magának csinálta:) meg magamnak a köldökömet.

Nincs vele különösebben baj, csak nekem vérzett és most bele van ragadva, és ezért fáj, próbáltam fertőtlenítővel áztatni, kamillateával nem tudom lehet e, LEHET?

Meddig kell csak zuhanyozni? Meg bármit amit tudok róla írjátok már le, előre is köszönöm

2010. máj. 9. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
én alkohollal és betadinnal kenegettem, ha vérzett és gennyedzett. utána miután megtisztítottam oxicort spray, vagy tetrán kenőcs.
2010. máj. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!