Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek tetszenek a mostanaban...

Nektek tetszenek a mostanaban divatta valt choker ("nyakorv") nyaklancok?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem akkor tetszett, mikor 10-12 éves korom körül volt divatban. Ma már nem.

29/N

2017. febr. 20. 00:49
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Mostanaban divat xD Na ja,, ahogy első írja, 15 éve monjduk... a zselézett rövidhajú lányoknál.. :D
2017. febr. 20. 02:15
 3/8 anonim válasza:
60%
21 éves vagyok, kreatív szakmában dolgozom, nekem tetszenek de inkább csak a szolidabb, vékonyak. Nekem mindig ezek a fajta nyakláncok jöttek be, mert nagyon zavarnak a lenge lógó ékszerek. :) sokszor csinálok magamnak, barátaimnak is.
2017. febr. 20. 05:59
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak szerintem kurv*s?:o
2017. febr. 20. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a "tattoo choker" nem tetszik. A sima, egyszerű sokkal inkább, elegáns megjelenést kölcsönözhet, feldobja a ruhaösszeállításokat.

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 20. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A béna műanyag, ami régen volt divatos az nem tetszik, az olyanok viszont nagyon, amiket az utolsó linkelt. Akkor is tetszettek, amikor még nem voltak ennyire divatosak, de pár éve még adtam arra, hogy vajon mit gondolnak mások és nem mertem úgy öltözködni, hogy nagyon kilógjak. Azóta megjött a bátorságom és szeretem hordani őket, szerintem nekem jól állnak és feldobnak akármilyen egyszerű összeállítást. Meg jól lehet kreatívkodni velük, már csináltam magamnak egy csomót:)
2017. febr. 20. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ha egy lány ilyet visel, kivéve a műanyag verziót amit 12 éveseken látni
2017. febr. 20. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy teljesen sima fekete kb 1 centis csíkot hordok, a szomorú az hogy mennyire felment az ára, a legegyszerűbbet is ilyen 1000-1500 forintokért adják (kivéve aliexpressen ahol még mindig 70 cent, áldassék kína) csak azt a kis csatot utáltam mert mindig vagy túl szoros vagy laza és csúszkál szóval fogtam egy melltartópántot, és az állítható végén lévő csatot beakasztottam a fix vég csatjának a hurokjába, eddig senki nem vette észre és tökéletesen állítható plusz rugalmas :D
2017. febr. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!