Használ (t) valaki Lovely (rossmannos) alapozót?
Meg úgy összességében a Lovely termékek milyenek?
Legjobban a még a púder és a szemceruza érdekelne de jöhet bármilyen tapasztalat:)
Nekem szemceruza van és szemhéj púder.
A ceruza egy selejt valami, boltban kipróbáltam a csuklómon, mondom jó erős és puha hegyű, biztos jó lesz. Erre a szemem nem tudom kihúzni vele, mert semmi sem látszik ...
A szemhéjpúderrel sem vagyok nagyon megelégedve, nagyon hamar lejön, nem tartós.
M-L17
Hát...nekem lovely szemceruzám van-extra hosszú- és az nekem bejött. A szemfestékkel, szájfénnyel, körömlakkal ugyanígy vagyok, nekem az egyik kedvencem. A körömlakkok nagyon szépek. :)
Az alapozóm és púderem jelenleg nem Lovely, hanem Essencess (azt hiszem igy kell irni), az is kb. olyan árban van mint a Lovely!
nekem is van körömlakkom és tényleg nagyon szép. meg szempillaspirálom van(vízálló,) hát nem igazán vízálló, de nagyon szép szempillákat lehet vele csinálni és tartós.
L*
Én is lehet fogok venni!
Kérdező te vettél a végén?
Ha vettél milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!