Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen márkájú smink készletet...

Ilyen márkájú smink készletet hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Melyen árban kapható? Mennyire jó márka.

Azért kérem a segítséget mert egy 30 éves férfi vagyok, és nem értek hozzá. Köszi a segítséget.

#smink #készlet.
2017. febr. 7. 16:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Kép: [link]

Ezekről lenne szó.

2017. febr. 7. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi a márka neve?
2017. febr. 7. 16:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Ott van a képen:

Morphe, Kylie. Meg van egy kis rózsaszín doboz is a képen, annak nem tudom a márkáját.

2017. febr. 7. 16:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg a képet amit linkeltem. Ott van.
2017. febr. 7. 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nem láttam,hogy azóta elküldted a képet.

A képen Kylie márkájú lip kitek vannak, csak a hivatalos oldalon kapsz eredetit -> [link]

A pirosító szerű termék egy Jeffree Star Skin Frost -> [link]

A Morphe paletta -> [link]

Fontos tipp: Csak az eredeti oldalak a biztos források. Amit eBay-en, Vaterán árulnak,azok között szinte mind replika.

2017. febr. 7. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyébként a Kylie termékekről jókat hallani, bár ugyanott gyártják,mint a Colourpop sminktermékeket szinte ugyan azokból az összetevőkből, csak a sztármárkanév miatt 10x drágábban adják el. Így én inkább a Colourpop-ot javaslom.

A Jeffree Star cuccok is jó minőségűek, a paletta márkájával ez előtt még nem találkoztam.

2017. febr. 7. 16:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm a választ.
2017. febr. 7. 16:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Esetleg még milyen hasonló terméket tudnál ajánlani, amik ilyenek és hasonló minőségűek és árban sem horror.
2017. febr. 7. 16:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezeket a márkákat ajánlom. Vannak közte drágábbak/olcsóbbak, de az összes minőségével meg vagyok elégedve: theBalm, Zoeva, Makeup Revolution, Makeup Factory, MAC, Sleek. Ezek egy részével találkozhatsz a Müller üzletekben is, vagy rendelhetsz a Makeup Plázáról és a Pink Pandáról. [link] , [link]
2017. febr. 7. 16:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszi a választ.
2017. febr. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!