Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb szempillaspir...

Melyik a legjobb szempillaspirál szerintetek?

Figyelt kérdés
-ami hosszabbítja is a szempillákat és dúsítja is

2017. febr. 4. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Maybelline The Colossal Volum' a kedvencem.
2017. febr. 5. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Szép sötét, jó a keféje, és én elég sokáig rétegezem a spirált, hogy szép legyen, és ez nem szárad be.

Annyira utálom magam, hogy Joy napokon vettem egy csomó Max Factor meg L'Oreal spirált, és mindegyik száraz. Mármint nem beszáradt, csak egyszerűen a festéknek könyörögni kell, hogy a keféről menjen át a pillára. Pedig azok drágábbak.

2017. febr. 5. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az Astor Big&Beautiful Boom Curved spirál az aktuális kedvencem. Nagy, ívelt keféje van és a festék picit sűrűbb, krémesebb, ami nekem jobban tetszik mint mikor folyékonyabb. Nem ragasztja össze a pilláimat és tartós is, nem kenődik el vagy nem pereg le nap közben. Erős, fekete színe van és valamivel dúsabbnak, hosszabbnak mutatja a szempillát, de azért csodát nem kell várni tőle. Én őszintén szólva még nem találkoztam olyan szempillaspirállal, ami valóban olyan tökéletes lett volna, hogy dús, ívelt, hosszú pillákat csinált volna és nem is hiszem, hogy ilyen létezik. Arra ott van a műszempilla, vagy esetleg a szempillanövesztő szérumok is segíthetnek (én még nem próbáltam), de egyébként szerintem az is sokat dob, ha valaki használ szempillagöndörítőt.
2017. febr. 5. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Lancome Hypnose, L'Oréal Volume Million Lashes
2017. febr. 5. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
L'oreál Miss Hippie, L'oreál Volume Million Lashes, Maybelline Lash Sensational. Írom ezt úgy hogy már Lancome-t is használtam.
2017. febr. 5. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
RL De Young- Mega Lash Booster (kék). Nekem nagyon bevált, nagy és dús pillákat csinál, vízhatlan, szép fekete, és asszem kb. 700 Ft. Szerintem sokkal jobb, mint az eddig próbált drágább spirálok.
2017. febr. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!