Hogy kell szemöldököt csinalni? Mivel a legcelszerubbb porral vagy ceruzaval? Van akinek nem all jol? Pls valakis egitsen.
Ezzel is és azzal is meglehet jól csinálni, a lényeg, hogy színben minél kevésbé üssön el a hajadtól, legyen minél természetesebb és számodra könnyen használható.
Én sokáig ceruzát használtam, és nagyon is szerettem, mert könnyebb volt vele a kívánt formát kialakítanom.
Viszont (és ez számomra elég nagy probléma is volt, ami miatt abba is hagytam a ceruzázást), nagyon koptatta az így is ritkás szemöldököm, így áttértem a porra. Ugyan kissé nehézkesen indultam vele, de hamar bele lehet tanulni.:)
Ó és egyébként szerintem nincs olyan, hogy valakinek nem áll jól a "kreált" szemöldök, csak a formát kell megtalálnia és a kellő mennyiséget, ami illik hozzá.
Youtuben is nézhetsz videókat, hogy hogy csinálják a beautyguruk. - az első voltam :)
Szemoldok spiral+ceruza+por.
Keress ra erre "eyebrows on fleek step by step"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!