Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel tudnám az alapozót...

Mivel tudnám az alapozót hosszan tartóvá tenni?

Figyelt kérdés
gyakran látom hogy sminkesek alapozás előtt bekenik az arcukat valamilyen olajjal vagy krémmel hogy az alapozó jobban tapadjon, ezzel pedig hosszantartóvá válik. Valaki tudja mi az?
2017. jan. 26. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Kérdezd meg tőlük
2017. jan. 26. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Primert szoktak alá használni :)
2017. jan. 26. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Alá primer,felé sminkfixáló.
2017. jan. 26. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem púderrel tartós
2017. jan. 27. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Primer:)
2017. jan. 27. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:
11%

Primer...mert manapsag mar divant 30 reteg vakolatot felvinni az arcra, bar ha nem jol valasztod meg, vagy nem jol adagolod, akkor megjobban lecsuszik rola az alapozo..vagy nagyon matt lesz, maszk hatasu.

Szerncsere azt olvastam, hogy most mar ez a divad lealdozoban van...

De szerintem meg a sok szirszar helyett amit magatokra kentek, primer (kulon a szemre is), 3 fele korrektor, alapozo, fixalo puder meg tokomtudja meg mi, inkabb vegyetek egy normalisan fedo tartos alapozot, ami a bortipusodnak es szinenek is megfelel.

Igaz dragabb, de altalaban kevesebb is kell belole, es nem kell masik 8 vacakot venni, vagy 18-at mire megtalaljatok, hogy mi mivel mukodik..

Kremmaniam szoktam latni, hogy kislanyok arulnak szaz szamra ruzsokat, meg mindenfele sminket, amit 1-2x hasznaltak csak...gondolom mert annyira bevalt nekik :D

2017. jan. 27. 06:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Primert caak alkalmi sminknél használok. Hétköznap szilikonos hidratáló, és fényvédő van az alapozó alatt. Utána púderrel, vízpermettel is fixálhatod, alkalmi sminket fixálóval. A felvitel módja se mindegy. Nekem ecsettel sokkal tartósabb.
2017. jan. 28. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Primert tesznek alá.
2017. jan. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!