Mekkora lehet a gyűrűmérete egy 160 centis 48 kilós alapvetően vékony lánynak? Hasonló kaliberű lányok, nektek mekkora gyűrű a jó?
Szia!
Nem tudom mennyire függ a magasságtól, inkább az ujj csontozatától.
Nekem vékony, inkább kislányos ujjaim vannak, 162 cm vagyok 51 kg- és az ujjam mérete 48-49-es. De az átlagméret inkább az 50-es kategóriában van 51-54 mm.
Eljegyzési gyűrűből kaptam 52-est, de csak azért mert azt lehetett beszűkíteni. A fagyűrű az necces, ott viszonylag pontosan kell tudni, plusz ha vastagabb, akkor inkább nagyobb méretet kell rendelni (ezt mondta nekünk az ékszerész).
Ahogy néztem neki is vékonyka ujjai vannak, én az 51-52-es mértre tippelnék.
Már mint minél vastagabb a gyűrű, annál merevebb és akkor picivel nagyobb méret kell.
-Na most 48-as a vékony eljegyzési gyűrűm,
-karikagyűrű 49-es! (3mm széles)
De linkeld be melyikre gondoltál és szívesen segítek.
25/N
Nagyon jó választás!
Vagy 6-os vagy maximum 6.5-es gyűrűt vennék.
Az 54-es méret szerintem már nagy lenne, de inkább a 6.5-est venném, mert ez egy vastagabb gyűrű.
Esetleg nem tudsz besétálni egy ékszerész üzletbe valahol és tanácsot kérni?- hátha lesznek olyan kedvesek, hogy kisegítenek- csak ha már nagyon biztosra akarsz menni.
Sajnos többet én sem tudom mondani, mint eddig. Vékony ujjai vannak, az látszik.
Akkor lehet, hogy a kisebbet kéne venni.
Esetleg anyukádtól nem tudod megkérdezni, hogy ő milyen méretet hord?-vagy bármi nőrokon otthon, hogy ahhoz tudd viszonyítani a méretet?
Lutri az a baj.
Akkor vedd a 6.-ost ha a másikat nagynak érzed, lehet, hogy az lesz jobb a kisebb.
Hú az már nem pici.
A te ujjad mekkora? Csak, hogy nagyjából láad a különbséget, rakj mellé egy 52-es vagy 54-es méretű összetekert papírt.
Nekem anno bő volt az 52-es gyűrű nem picit. Ahogy nézem a kezeit, neki sem túl vastagok az ujjai, maximum 54-est vennék akkor, de annál nagyobbat már egy ilyen vékony csontú lánynak nem érdemes venni, mert az már sanszos, hogy bő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!