Hol találok a müllerben coca colas ajakbalzsamot?
Figyelt kérdés
Viszonylag sokat járok a müllerben,és most nagyon felkeltette az érdeklődésem ez a termék , azt olvastam,hogy ott lehet kapni de én még sosem láttam. Sajnos városunkban eladók híján vannak,a pénztárostól meg mèg sem kérdezhetem meg,szóval remélem tudtok segíteni :) kapható még ott? Ha igen,merre keressem?2017. jan. 12. 22:35
1/6 anonim válasza:
Miért nem kérdezheted meg a pénztárostól? Harap?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem,szimplan kigyoznak a sorok allandoan az emberhiany miatt,es nem akarom ezzel zavarni,plusz ketszer kiallni a sort es odapofatlankodni sem,szoval remenykedem abban,hogy kapok normalis valaszt itt.. :D
2017. jan. 12. 23:12
3/6 anonim válasza:
Bemész, balról a negyedik sor, ott jobb oldalt lévő polcon a 3. sorban középen.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :D
Szimplan ugy gondoltam, hogy pl szajfenyek kozott vagy hasonlo, mert szerintem erdekesebb helyen vám,ha meg nem vettem eszre.
De a kerdes lenyege igazabol az,hogy egyeltalan forgalmazzak e meg?!
2017. jan. 12. 23:20
5/6 anonim válasza:
Ez várostól függ.
Ha én azt mondom, hogy nálunk a krémeknél van egy kis részen nem biztos,hogy nálatok is. De egyébként kapható a Müllerben, fürkészd.:) A labellók,Carmexek,ajakápolók közt keresgéld.
6/6 opened paradise válasza:
Nagyobb Tescók,Claires-es részén is szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!