Fiúk! Ti szeretitek ha egy lánynak műkörme van?
Figyelt kérdés
Most azokra a hosszúakra gondolok.2017. jan. 12. 21:11
1/13 anonim válasza:
Ez attol is függ hogy hány éves vagy! De amúgy én szeretem mert jol áll nekik!
2/13 anonim válasza:
Nem,de a kifestett köröm még belefér
3/13 anonim válasza:
Nem, kifestett köröm más, de a hosszú karmokat nem szeretem.
5/13 anonim válasza:
igen, nekem nagyon tetszik a hosszú műköröm
7/13 anonim válasza:
Fiúk, a műköröm nem egyenlő a hosszú karmokkal!
Nekem is műkörmöm van, és senki nem tudja, mert olyan, mintha igazi lenne. Muszáj, mert a saját körmöm nagyon vékony és gyenge volt mindig is, tövig letörik. A műkörmöm is teljesen rövid, a barátnőmnek hosszabb a sajátja :) Szóval ne általánosítsatok!
8/13 anonim válasza:
Nem általánosítottam, ott írja lent, hogy a hosszúakra gondol. Én meg mondtam, hogy nem tetzenek a hosszú karmok.
9/13 anonim válasza:
#7 Egyszer mindenkinek föl kéne nőni. Elhiszem, hogy minden 16-20 éves műkörmöt akar, de hosszútávon baromira akadályozni fog az életben, arról nem is beszélve, hogy nagyobb korodban egyébként is meg fogod unni.
10/13 anonim válasza:
7-es vagyok.
28 vagyok, szóval a tini korom már nem tegnap volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!