Nagyon gáz, ha 13,5 évesen (3 hónap múlva 14) befestem a szemöldököm konfirmálásra?
Köszönöm a válaszokat! ^-^
Amúgy anyám meghalt mind egy :))
Konfirmálás nem gázabb, egyáltalán nem gáz! Miért lenne az? Az gáz,amikor valaki ellen csinálunk valamit, nem a konfirmálás.
Ha alapvetően fested a szemöldököd, nem lesz fura. Ha csak arra az alkalomra, akkor az,mert ez nem arról szól,hogy jól kicsípjük magunkat. Persze szépen felöltözünk - megtisztelve az alkalmat. A szemöldökünk befestése nem lényeges,nem is tiltott.
Ha szép és neked tetszik, akkor tuti nem gáz.
Az első és legfontosabb úgy is a te véleményed lesz. Ha meglátod a végeredményt, akkor el fogod tudni dönteni, hogy gáz-e vagy nem.
( Nem tudom hogy hogyan működik ez az egész festés meg milyen alkalmakra, bocs :D ) 14/F
Isten szemében mind egyformák vagyunk, vagy nem? Akkor meg mindegy, hogy befested, vagy nem. ;)
Csak vicceltem. Nincs is isten, és azt csinálsz, amit akarsz. (Bár, hogy miért éppen konfirmálásra, és nem mondjuk ballagásra...)
Nagyon gáz.
Konfirmálásra nem kell úgy kinézni, mint egy esti buliba! Ide a szerény külső az elfogadott, egyáltalán ne legyen rajtad semmi festék.
Egy 14 éves gyereken! Megáll az ész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!