Száraz szájra jó a matt rúzs?
Úgy értem, nagyon száraz a szám, akármit csinálok vele 1 óra múlva megint nagyon száraz, cserepes lesz.
Most vannak ezek a Kylie ajakrúzsok, ami folyékony aztán felkened a szádra és megszárad. Állítólag 18 órán át rajta is marad a szájon... Csak nem tudom, hogy megéri-e megvenni, mert hát nem egy olcsó termék, és ha ilyen csúnya cserepes marad akkor is a szám ha felteszem a rúzst, akkor felesleges...
Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
Hát igen, megfogadom a tanácsot, több vizet fogok inni! :D
Voltam ma a Douglesban, Rossmannban, és a DM-ben is, testerek közül próbáltam matt rúzsokat de mindegyiktől sajnos kiszáradt a szám és nagyon csúnya lett, tehát végül nem vettem semmit amíg nem jön helyre a szám teljesen.:/
Én a theBalm folyékony rúzsait használom.
Bármilyen meglepő, ez a rúzs nem szárítja ki a számat, pedig sokfélét kipróbáltam már és mindegyikre jellemző volt eddig ezt kivéve.
Igaz nem sokkal olcsóbb, mint egy Kylie Jenner rúzs, de nagyon megéri.
Nekem is szörnyen szárazak, cserepesek és berepedezésre hajlamosak az ajkaim és hozzád hasonlóan én sem tudok lemondani a rúzsokról.
Nem szeretnék reklámozni, csupán saját tapasztalatom alapján javasolnám, próbáld ki Christian Breton Lip Priority XL ajakkrémét. Az ára sajnos eléggé borsos, de nekem minden forintját megérte! Felkenem, kb. 3-4 perc után jöhet rá a rúzs (általában NYX Lingerie) az eredmény gyönyörű és szuper tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!