Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Száraz szájra jó a matt rúzs?

Száraz szájra jó a matt rúzs?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nagyon száraz a szám, akármit csinálok vele 1 óra múlva megint nagyon száraz, cserepes lesz.

Most vannak ezek a Kylie ajakrúzsok, ami folyékony aztán felkened a szádra és megszárad. Állítólag 18 órán át rajta is marad a szájon... Csak nem tudom, hogy megéri-e megvenni, mert hát nem egy olcsó termék, és ha ilyen csúnya cserepes marad akkor is a szám ha felteszem a rúzst, akkor felesleges...

Szerintetek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L

#rúzs #szájszárazság #kylie ajakrúzs
2017. jan. 10. 00:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, megfogadom a tanácsot, több vizet fogok inni! :D

Voltam ma a Douglesban, Rossmannban, és a DM-ben is, testerek közül próbáltam matt rúzsokat de mindegyiktől sajnos kiszáradt a szám és nagyon csúnya lett, tehát végül nem vettem semmit amíg nem jön helyre a szám teljesen.:/

2017. jan. 10. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a theBalm folyékony rúzsait használom.

Bármilyen meglepő, ez a rúzs nem szárítja ki a számat, pedig sokfélét kipróbáltam már és mindegyikre jellemző volt eddig ezt kivéve.

Igaz nem sokkal olcsóbb, mint egy Kylie Jenner rúzs, de nagyon megéri.

2017. jan. 11. 13:55
 13/13 anonim válasza:

Nekem is szörnyen szárazak, cserepesek és berepedezésre hajlamosak az ajkaim és hozzád hasonlóan én sem tudok lemondani a rúzsokról.

Nem szeretnék reklámozni, csupán saját tapasztalatom alapján javasolnám, próbáld ki Christian Breton Lip Priority XL ajakkrémét. Az ára sajnos eléggé borsos, de nekem minden forintját megérte! Felkenem, kb. 3-4 perc után jöhet rá a rúzs (általában NYX Lingerie) az eredmény gyönyörű és szuper tartós.

2017. jan. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!