Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Instagramon biztonságos a...

Pesti Lora kérdése:

Instagramon biztonságos a sminkvásárlás?

Figyelt kérdés
Instán találtam egy oldalt, ahol Kylie rúzsok 2000 ft/db. Fizetés előreutalással van. 5-8 hét mire kihozzák. Rendelhetek onnan vagy az egész átverés?

#vásárlás #smink #rúzs #insta #Instagram #Kylie Jenner #Kylie lips #Kylie smink #Kylie rúzs
2017. jan. 9. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De egyébként állítólag már a replika is van olyan jó mint az eredeti. Előző voltam.
2017. jan. 15. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 na igen pont ez az, a kínaiak se hülyék, rájöttek ha egy kis energiát rááldoznak, majdnem olyan jót csinálnak és ha fillérekért árulják úsznak a pénzben mert nem egyszer adják el a sz-a-rt hanem fillérekért a jót ezért boldog-boldogtalan tőlük veszi mert hülyék lennének nem tenni. Pl egy egy dolláros alapozóból lehet kicsit több kell mint a 3000 forintosból hogy ugyanúgy fedjen de még így is megéri mert rendel 2-t és 2 dollárért ugyanazt kapja így. Most tettem egy kísérletet, rendeltem szemöldök ceruzát, korrektort, ajakápolót, mindet 1 dollár alatt és meglátjuk mit tudnak.
2017. jan. 16. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
A ti dolgotok de én azért kínai 2 dolláros alapozót nem kennék a bőrömre. Én egyszer rendeltem kylie replikát, és miután este lemostam égett tőle a szám. pont ezért nem is tüntetik fel az összetevőket mert olyan anyagokat használnak amik itt be vannak tiltva és simán allergiás reakciókat okozhatnak. Szóval inkább maradok a drágább de ellenőrzött és minőségi termékeknél.
2017. jan. 16. 13:34
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 na ezért jó hogy alin van véleményezés és amire azt írják hogy nem fed jól vagy kellemetlen nyilván nem veszem meg de ahova csak pozitív dolgokat írnak az már megér egy próbát.
2017. jan. 16. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Bianka Brush (YouTube) pont most készített erről egy videót.

Ő is hangsúlyozza, hogy ki tudja, milyen káros dolgokat kotyvasztanak össze azért, hogy egy replika elkészüljön.

És ezeket az összetevőket még csak nem is tűntetik fel, mert a csomagolásra is csak az eredetiről másolt Ingrediens listát nyomtatják.

Nekem is volt szerencsém megrázó szájkiütésekről és sebekről készült fotókat látni, amiket replika rúzsok hosszútávú használata okozott.

Tehát senkinek nem ajánlom a replikákat, csak azért, hogy villogjon vele, hogy neki is lett egy Kylie Jenner rúzsa.

Drogériákból ezerszer jobb minőségű matt rúzsokat lehet beszerezni 2000-3000 Ft- ért.

2017. jan. 18. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen replikám, de hihetetlenül rossz, azóta találtam nívós márkát amit lehet itthon is rendelni, gyönyörű színekben, ezerszer jobb minőségben, és 2 nap alatt itt van:D
2017. jan. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!