Drágább alapozók (8-10 ezer körül) melyik a legjobb nagyon világos bőrre?
Figyelt kérdés
Drogériában nem találok megfeleő árnyalatút, még a legvilágosabbak is sötétek a bőrömhöz, főleg télen.
Láttam, hogy a drágább márkáknak (MAC, Estée Lauder, Cinique, stb.) vannak világosabb árnyalatai, viszont nem szeretnék befürödni az alapozóval, ha már drágát veszek.
(Kombinált bőröm van, T-vonalban hajlamos hamar fényleni a bőröm.)
2017. jan. 2. 23:29
1/2 anonim válasza:
A chanel nek 17-ert vannak jo alapozoi vilagos borre. Meg a makeup factory-nak de az csak 5000es kategoria. A chanelnel vigyazni kell ne sargasat vegyel. A my makeup factorynek szerettem az alapozojat ha picit kevertem hidrataloval mert amugy eleg vastag. A chanel szerintem tul draga mar :7
2/2 anonim válasza:
sajnos el kell hogy szomorítsalak de a felsoroltak közül egyikből sincs drogériásnál világosabb. A Mac NC15 a Loreal 1-es árnyalatokkal megegyezik és a többiből sincs olyan világos szín ami neked kéne. Sajnos itthon kapható márkákból semmilyet nem találtam még ami elég fehér lenne. Amit tudok ajánlani az a Too Faced (snow) és a Kat Von D (#42) alapozók. Mindkettő 12 ezer viszont ezeket csak rendelni tudod Angliából de ha érdekel elküldöm a linket hogy én honnan rendeltem. Ha meg nem akarsz rendelni akkor még tudom ajánlani a Body Shop alapozó világosítót, én előtte ezt használtam a Loreal alapozómmal és nagyon bevált az is. 1 csepp elég egy pumpa alapozóhoz és nagyon szépen kivilágosítja! Ez 5 ezer valamennyi és nagyon sokáig elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!