Mennyit ér? (Kylie Jenner)
Figyelt kérdés
Nyertem egy Kylie márkájú készletet (Holiday box) Abban nem vagyok biztos, hogy eredeti-e (szerintem nem) Egy eredeti csomag ára 83ezer körül van. Arra lennék kivancsi hogy ha replikarol van szo akkor mennyiert lenne erdemes arulni/eladni?
Fontos lenne, mert en nem sminkelem magam, a penz viszont jol jon.
2016. dec. 26. 18:18
1/7 anonim válasza:
10-15 ezret azonnal adnék érte ha Magyarországon élnék.A rúzsok darabja 4-500 körül vannak,a paletta 2-3000,plusz 1-2 dolog még van benne,ugye?
3/7 A kérdező kommentje:
8db matt rúzs van benne, egy paletta, 3db krém azt hiszem és 2db ecset.
2016. dec. 26. 19:08
4/7 A kérdező kommentje:
facebook játékon nyertem ilyen karácsonyi nyereményjáték volt, nem is gondoltam volna hogy én nyerek:D egy ilyen cipőrendelos oldal tette ki.
2016. dec. 26. 19:10
5/7 anonim válasza:
Milyen cipőrendelős oldal? Abból is van mindenféle, megbízható és no-name is...
6/7 A kérdező kommentje:
Már nálam van a csomag, szoval nem kamu..
2016. dec. 27. 16:43
7/7 anonim válasza:
Lehet eredeti ki tudja. Kérdezz rá. Vagy nézz utána, hogy mik jellemzik az eredeti terméküket. Engem a rúzs érdekelne ha eredetiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!