Hol lehet venni Kylie ruzst? Vagy rendelni honnan lehet?
2016. dec. 26. 17:41
1/5 anonim válasza:
Nem. Eredeti ara kb 8000 ft. En ebayrol rendeltem replikat, de szerintem el is adom, nem sok jot hallottam rola. Eredetit csak a kyliecosmeticsrol tudsz rendelni.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
Es tudtok valami jo tartos ruzst ami olcso es matt?
2016. dec. 26. 18:56
3/5 anonim válasza:
"Es tudtok valami jo tartos ruzst ami olcso es matt?"
Én a theBalm folyékony matt rúzsait használom.
Maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Igaz, nem sokkal olcsóbb,mint egy eredeti Kylie Jenner rúzs, de sokkal szebb színeik vannak világos bőrtónushoz, nem szárítják úgy az ajkakat, és sokkal könnyebb hozzájuk jutni.
4/5 anonim válasza:
Attól függ mi számít nálad olcsónak :) .ha a 3400 ft nem sok neked egy tökéletes ajaktermékért,akkor teljes szívvel tudom neked ajánlani a Pupa matt folyékony rúzsait.Annyit tudok,hogy a Westendben van márkaüzlet.De szerintem az oldalról is tudsz rendelni.De azzal viszonyt az a probléma,hogy ott a színminták teljesen másak,mint amúgy a rúzs eredeti színe.Szóval szerintem menj el egy Pupa boltba és nézz körül :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek ment a uold pacsi😊
2016. dec. 30. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!