Milyen sminklemosót tudtok ajánlani szemre?
Figyelt kérdés
Ami nem irritál, és a vízálló sminket is eltávolítja.
Eddig a Garnier érzékeny bőrre való micellás vizét használtam, de elég sok kell belőle, illetve az a legnagyobb problémám, hogy a szempillatövekből egyszerűen lehetetlen lemosnom a tust, meg a szempillaspirált, mindig ott marad valamennyi. Valami hatékonyabbat keresek hasonló árkategóriában. Lehet olajos vagy krémes is, nem ragaszkodom a micellás vízhez.
2016. dec. 26. 01:20
1/4 anonim válasza:
Én már használtam a Balea és a Nivea kétfázisú lemosóját is. Mindkettő szuper, csak a Baleas után kicsit homályosan láttam, viszont olcsó. Ha nem sajnálsz 1500 ft-ot a Niveásért, akkor válaszd azt, szeretni fogod :) De általában az olajos lemosók szedik le a legjobban a felesleget (ezek is olyanok)
2/4 anonim válasza:
Az Auchannak is van, nagyon jó! De ajanlom a kokuszzsirt vagy a ricinus olajat. Dupla haszon! Remekül apolnak.
3/4 anonim válasza:
DM-ben lehet venni sminklemosó kendőt.Olcsó,de jó!Minden kitételnek megfelel.
4/4 anonim válasza:
Ha egy erős sminklemosó kell,nem kell elpártolni a Garniertől ! :) ,a kétfazisú micellás vize remekül lehozza a durva szemsminket,nem mellesleg jó az illata :) .De van kifejezetten szemsmink lemosója is,arról sajna nem tudok véleményt mondani.Ilyen lilás színe van és pici szóval ilyen travel size.Kb 800-900 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!